Комплект твърди кутии HOBBS – черно и бяло

Комплектът твърди кутии HOBBS – черно и бяло, са изработени от висок клас памучни хартии в 2 цвята – черно и бяло. Макар съчетанието на тези цветове на пръв поглед да изглежда лесно, реализацията се оказа не лесна задача. За да стоят изящни тези луксозни кутии, внимателно трябваше да подберем хартията, като вид и структура, дори обърнахме внимание на това, какви точно трябва да са белият и черният цвят, за да стои уникална комбинацията им.

За белите кутии избрахме памук с лека линейна структура на Fabriano, а черните изработихме от черен пастел – антрацит на James Cropper. Постигнахме уникален резултат, който доведе до изключително стилна серия от премиум кутии.

Основната колекция твърди сгъваеми кутии за луксозни дамски дрехи, изработихме в 3 размера със сгъваема конструкция и панделка.

Клиентът имаше нужда от кутия, която да е едновременно твърда, но да не заема много ненужно място в магазините. Крайният продукт отговаря на тези изисквания, удобство е че се сгъва за секунди, правейки я не само качествена и практична, но и лесна за съхранение и пренасяне.

За дамските шалове, които предлага клиентът, той избра черни цилиндрични кутии с панделка, а за дребните бижута и аксесоари предпочете по изчистен вариант – изцяло бели кутии.

За брандирането се спряхме на вариант с луксозен етикет, като основната цел беше да напомня на опаковка за парфюм.

Самите етикети са също от памучна хартия, спазваща избраната цветова гама – черно и бяло. Логото в етикета е повдигнато с обемен UV лак, за допълнителен ефект.  Цветът на панделката е в същата тоналност черна, изработена е от специален колосан плътен сатен, който при връзване придобива красива геометрия и крайният резултат е налице  изящни подаръчни опаковки.

разработено от creativedesign.bg